Drillo avviser mistillit

I en artikkel i Nettavisen/TV2 tirsdag hevdet flere FFK-spillere at det var utbredt misnøye med avgått hovedtrener Egil «Drillo» Olsens spillestil forrige sesong. Det hevder treneren ikke var tilfelle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I intervjuet med Nettavisen hevder høyreback Pål A. Czwartek (31) blant annet: «Vi så tendenser til at noen spillere ikke var hundre prosent lojale mot spillestilen».

– Jeg følte aldri noen mistillit eller at noen var bevisst illojale mot måten vi skulle spille på, hevder «Drillo» til Demokraten.

– Meningsforskjeller om enkelte situasjoner, var det selvfølgelig. Noe annet hadde vært naturstridig i en stor spillergruppe, poengterer han.

– Vi analyserte og diskuterte etter hver eneste kamp. Det kom aldri til uttrykk noen uenighet om grunnprinsippene vi skulle spille etter, hevder han.

Og han legger til:

– Diskusjonene foregikk alltid i en saklig og hyggelig tone uten aggressivitet, understreker han.

– Dessuten; hadde Knut Torbjørn (Eggen) stått for noe annet, hadde det vært mer forståelig, legger han til.

For stor respekt?

– Kan det ha vært slik at en del av spillerne hadde så stor respekt for deg og det du stod for at de rett og slett ikke våget å stå fram med kritikken?

– Jeg er ikke en autoritær person som tråkker på dem som er uenig med meg i en diskusjon. Derfor har jeg vondt for å se at noen skulle være redd for å stå fram med sine synspunkter. Alle hadde i alle fall den muligheten, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer