Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo ber NFF innrømme at de sparket ham

- Penger betyr null komma null for meg.

HÅPER Å UNNGÅ RETTEN: Drillo sier saken mellom ham og forbundet «sannsynligvis hadde vært død» om NFF sier at de ga ham sparken. Drillo sier han håper saken ikke havner i retten, men føler seg i så fall trygg på at han vinner. Foto: Benjamin A. Ward
HÅPER Å UNNGÅ RETTEN: Drillo sier saken mellom ham og forbundet «sannsynligvis hadde vært død» om NFF sier at de ga ham sparken. Drillo sier han håper saken ikke havner i retten, men føler seg i så fall trygg på at han vinner. Foto: Benjamin A. Ward Vis mer

Egil Olsen håper konflikten med Norges Fotballforbund kan løses utenfor rettssalen, skriver VG.

I går sendte Drillos advokat et nytt brev til NFF. Partene blir ikke enig.

- Når jeg i utgangspunktet er blitt sparket, etter min mening også på en uverdig måte, så finner jeg meg ikke i at man etterpå later som om jeg har gått frivillig. Hadde de gått med på at jeg hadde fått sparken, hadde sannsynligvis saken vært død fra min side. Nå er det de som trenerer saken, sier Drillo til VG.

- Nødt til å vinne Den tidligere landslagssjefen avviser at han har økonomiske motiver. «Penger betyr null komma null for meg i denne sammenhengen», sier Drillo i intervjuet. Norges Fotballforbund sier til VG at de ikke ønsker å «prosedere saken i mediene».

- Jeg håper inderlig at det ikke ender i retten. Og hvis det gjør det, er den eneste lille trøsten at jeg er nødt til å vinne. Det føler jeg meg helt sikker på. Jeg kjenner faktisk litt flere advokater, sier Egil Olsen.

SMS-bevis Stridsspørsmålet er om Drillo fikk sparken 26. september eller om han trakk seg frivillig til fordel for Per-Mathias Høgmo. Drillo mener han ble sparket. NFF mener han trakk seg.

Drillo bruker blant annet en SMS til toppfotballsjef Nils Johan Semb som bevis for at han ble sparket. Forbundet har tidligere påpekt at Drillo først i ettertid har kommet med beskyldningene om at han er blitt sparket.

Da Høgmo ble presentert på en pressekonferanse 27. september, var Drillo også til stede. Han svarte «ja og nei» på spørsmålet om han hadde fått sparken.

(NTB)