Drillo ber Semb slutte i TV 2

For å bli toppfotballsjef i NFF.

HAR SAMARBEIDET FØR: Landslagssjef Egil Drillo Olsen og hans assistent Nils Johan Semb jubler etter mirakelet i Marseille sankthansaften 1998 - Norge går opp til 2-1 og slår Brasil i VM.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
HAR SAMARBEIDET FØR: Landslagssjef Egil Drillo Olsen og hans assistent Nils Johan Semb jubler etter mirakelet i Marseille sankthansaften 1998 - Norge går opp til 2-1 og slår Brasil i VM.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dagen etter 4-0 mot Skottland omtaler landslagssjef Egil Olsen kampen som en «fest» på Ullevaal - i alle fall etter den skotske utvisningen og John Arne Riises 1-0-mål.

Drillo brukte også anledningen til å legge litt ekstra press på Nils Johan Semb som er en opplagt kandidat til den ledige jobben som toppfotballsjef i Norges Fotballforbund (NFF).Drillo forteller at han har blitt konsultert om sitt syn på saken.

- Jeg har gitt uttrykk for at jeg ikke har så mye mot at Nils Johan får den jobben, sier Drillo.

Drillo mener det er viktig at den som får jobben har en god status i fotball-Norge, vet hva internasjonal fotball handler om, som kan landslagsfotball handler om, som kan ledelse, er flink til å samarbeide med folk og en som er tøff nok til å sette krav for å få de rammene landslagsfotballen trenger for å utvikle seg.

- Jeg vil ha Nils JohanOg på direkte spørsmål om Drillo mener Semb skusler bort talentet sitt som TV 2-ekspert, svarer Drillo med et smil:

- Jeg håper han hopper av der, ja. Drillo lot som han ikke forsto det nærmest retoriske spørsmålet om han ikke ville ha en utenlandsk toppfotballsjef.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer