Drillo berget Tjærnås

VIF-BRAKKA (Dagbladet): - Drillo satte ingen fotballmessige krav for å bli manager i Vålerenga, men han forlangte at Lars Tjærnås skulle være med videre, sier styreleder i Vålerenga Fotball, John H. Nordbrekken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nordbrekken og Lars Tjærnås startet arbeidet med å overtale Egil «Drillo» Olsen allerede i mai. Siden har det blitt mange samtaler.

- Jeg er ikke akkurat overrasket over at Drillo sa ja. Tror han tiltrekkes av klubbens sjel og den sportslige utfordringen, sier Nordbrekken.

- Hvor mye har dette kostet?

- Han var ikke for dyr, ikke for billig. Utover det kommenterer jeg ikke pengebeløp, sier Nordbrekken.

Opp av sumpa

Hovedtrener Lars Tjærnås har fått mye pepper for Vålerengas dårlige resultater denne sesongen. Men Lars Tjærnås blir glatt som et olja såpestykke på spørsmål om ansettelsen av Drillo er en degradering av han.

- Ansettelsen av Drillo er et forsøk på å berge Vålerenga opp av sumpa. Jeg fortsetter som hovedtrener, han blir manager, sier Tjærnås. Og Nordbrekken kompletterer:

Forene krefter

- Drillo blir overordnet Tjærnås, men Lars er fortsatt hovedtrener. Drillo går inn i en slags managerrolle der laguttak, lagorganisering, kampanalyse og strategi blir hans hovedoppgaver.

- Så hvorfor er ikke dette noen degradering av deg, Tjærnås?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer