Drillo blir Semb-spion

Drillos fotballferie blir svært kortvarig. Utover høsten spionerer vår avtroppene landslagssjef på Sembs motstandere i EM-kvaliken.

Fotballgeniet er trolig på plass når Slovenia spiller mot Hellas allerede den 6. september. Samme dag møter Norge Latvia. - Det er korrekt at Egil skal hjelpe til med å se på Norges motstandere i EM-kvalifiseringa. Han og Øyvind Larsen kommer til å se de kampene jeg ikke har anledning til å få med meg, sier vår nye landslagssjef Nils Johan Semb til Dagbladet.

- Hvor aktiv blir Drillo i denne sammenhengen?

- Han kommer som sagt til å analysere motstanderne og gi sin mening om hvordan de kan slås. Men det er ennå ikke endelig bestemt hvilke kamper han ser.

Semb og Olsen har hatt flere samtaler om EM-kvalifiseringen der Norge er i pulje med Latvia, Slovenia, Hellas, Albania og Georgia. Og selv om ikke Drillo blir sittende på benken under kampene, kommer han til å ha en finger med i spillet.

Og det er kanskje ferie på Drillosk?

Dette er Norges EM-kamper denne høsten: 6. september Latvia hjemme, 10. oktober Slovenia borte, 14. oktober Albania borte.