Drillo buet ut av fansen

LONDON (Dagbladet): Wimbledon- Sheffield Wednesday 0- 2. «Olsen out, vi vil ha Olsen vekk» ropte et frustrert hjemmepublikum seint i går kveld. Drillo ruslet av Selhurst Park i striregnet, med en vannflaske i neven. Etter nok et tap i den kampen Olsen karakteriserte som en cupfinale: Jeg skjønner publikums frustrasjoner. På tribunen satt Bjørn Rune Gjelsten sammen med Dons gamlemanager, Joe Kinnear.

Drillo til britisk presse etter kampen i går kveld:

- Jeg har vært med i dette gamet i mer enn 25 år, og jeg er ikke sikker på om dette var første gangen at hjemmepublikum har rettet seg mot meg. Men det er forståelig ut fra det vi presterte, sjøl om jeg mener vi hadde nok av store sjanser i 2. omgang til å klare poeng.

Men Drillos mannskap fikset ikke å gi Drillo et lite pusterom. Men på styrerommet til Gjelsten mener Drillo han fortsatt har tillit. Samme Gjelsten satt ved siden av tidligere Dons-manager Joe Kinnear. Noe på gang, kanskje delt ansvar med Olsen fra Norge?

Har tillit

Drillo: - Jeg føler jeg har styrets tillit, men jeg er klar over at det går en grense for hvor dårlig det kan gå før det får konsekvenser.

- Søndag venter Liverpool?

- Neste kamp blir alltid den viktigste, spesielt nå. I morgen er det fri, men i morgen må vi snakke ut og forberede oss til søndagens kamp. Jeg er fortsatt optimistisk fordi vi har seks poeng å gå på, men kampen borte mot Bradford blir viktig. Tar vi poeng der, tror jeg vi skal unngå nedrykk, sier Drillo til britiske aviser.

Pausebuing

Dons elendighet startet etter 38 minutter.

Før det burde både Andreas Lund og Marcus Gayle ha fått roe ned Drillos ballnerver:

Men svensken Niclas Alexandersson fant et svært hull i Wimbledons forsvar. Han spilte fram Gilles De Bilde. Han dro med seg ballen gjennom Park-sumpene og plasserte den enkelt forbi en sjanseløs Sullivan.

Etter 45 minutter på en søkkvåt Selhurst Park. Sheffield Wednesday med ett mål, Dons med 0. Drillo i slagstøvler og med trist pauseblikk. Ned i matta.

Og. Engelske fotballfans er nådeløse, «Dons-svingen» lett buing fra halvparten av de 8248 frammøtte. En svart fotballaften i Sør-London.

Etter pause. Dons skulle og burde ha klart minst ett poeng. Det ble null.

- Både spillerne og jeg er veldig skuffet nå, sier Drillo.

Som så at både Andreas Lund, Michael Hughes og Marcus Gayle hadde klare sjanser. Men et lag uten nødvendig hell, dyktighet, sjøltillit og andre alternativer enn et sone- og langballsystem som ikke funker, klarer ikke å lirke til seg poeng. Fem tap på rad nå.

OBS:

70. minutter: Andreas Lund ut, inn Carl Leaburn. Sistnevnte hyllet, sjøl om det er lysår siden han scoret. Lund ble dessverre buet ut til norskebenken.

Lars Tjærnås hadde retten på sin side da han tuppet til en port ti minutter før slutt. Carl Corts innlegg til svære Leaburn. Heading fra kort hold. Rett på en god og heldig Kevin Pressman.

- Jeg tror vi holder oss, sier Drillo.