- Drillo dropper supertalenter

Jason Euell og Carl Cort vil bort fra Egil Drillo Olsen og Wimbledon. Nå varsler Drillo at han vil sette begge ut av laget mot Leeds søndag.

Euell og Cort har begge denne uka gjort det klart at de føler seg ferdig med Wimbledon. Euell la inn en overgangssøknad, mens Cort sier han i hvert fall vil vekk dersom de mørkeblå rykker ned.

Ifølge The Sun har Drillo reagert kraftig på ungguttenes utspill. Han frykter at spillerne mangler rett holdning, og vil svare med å plassere paret på reservebenken denne helga.

Tjærnås' filosofi

Drillo-assistent Lars Tjærnås sier til avisa at klubben ikke er tjent med misfornøyde spillere.

- Carl Cort og Jason Euell er fabelaktige spillere og ingen vil miste dem. Men min filosofi er at dersom en spiller vil vekk fra Wimbledon, bør vi selge ham, og heller gi sjansen til en annen spiller som virkelig vil spille for oss, sier Tjærnås.

Dårlig stemning

Wimbledon trenger poeng for å holde seg over nedrykksstreken, og Euell prøver forsiktig å skape fred før møtet med tabelltoer Leeds.

- Jeg føler jeg må flytte på meg nå, der skjer med de fleste spillere før eller seinere. Wimbledon har vært et godt treningssted for meg og jeg vil ikke at det skal være dårlig stemning når jeg drar, sier Euell.gorm.s.andresen@dagbladet.no

PÅ BENKEN? Sammen med John Hartson (t.v) er Jason Euell (t.h) og Carl Cort Wimbledons mest lovende spillere. Til Drillos ergrelse vil begge bort.