Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo droppet Carew

LA MANGA (Dagbladet): Vålerenga- Strømsgodset 1-0. Drillo var på plass igjen, og Vålerenga holdt nullen. To gladmeldinger fra Vålerenga ei uke før kvartfinalen mot Chelsea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drillo valgte å la John Carew slappe av i går. Han er opptatt av Carews fotballskjebne, og frykter for laget dersom Carew forsvinner.

- Det er klart at en så god spiller har stor betydning. Han kan ikke uten videre erstattes. Nå ser det ut for at Vålerenga får til en intensjonsavtale der Carew kan spille i Vålerenga ut sesongen, sier Drillo.

Drillo aviser at hans nærvær vil løfte VIF den siste uken fram mot Chelsea-kampen.

Overskudd

- Psykologi er bare tull, hevder han.

Trenerkollega Lars Tjærnås har en annen oppfatning:

- Drillo vil løfte gjengen mentalt. Med sin internasjonale rutine skaper Egil trygghet, noe som kanskje blir hans viktigste bidrag i denne fasen, sier Tjærnås.

Drillo fikk se et litt reservepreget Vålerenga gjøre en grei kamp mot Strømsgodset. Espen Musæus scoret kampens eneste mål.

- Det viktigste før kampen mot Chelsea er å få trent skikkelig. I dag gjorde vi en bra kamp, men det skortet på konsentrasjon og presisjon.

- Det blir viktig å skape overskudd og humør, sier Drillo.

Han innrømmer at det er med blandede følelser han nok en gang trer inn i rampelyset.

- Mediekjøret er like tøft i Vålerenga som det var da jeg trente landslaget, sier Drillo.

Kapasitet

Drillo og Vålerenga var enige i premissene for oppladningen til kvartfinalen mot Chelsea. Drillo skulle ikke være med for fullt før uka før.

- Egil trengte sårt en hvilepause, sier Tjærnås.