- Drillo, du har et luksusproblem!

Syrlig Jonevret etter Molde-løst uttak.

VRAKET MFK-SPILLERE: Egil Olsen fant ikke plass til noen spillere fra tippeligaoverraskelsen Molde. Særlig vekker utelatelsen av Knut Olav Rindarøy (t.h.) reaksjoner. Magne Hoseth har også hatt en god sesong og ble nevnt i diskusjonen i forkant av uttaket.Foto: Erik Hattrem/Dagbladet
VRAKET MFK-SPILLERE: Egil Olsen fant ikke plass til noen spillere fra tippeligaoverraskelsen Molde. Særlig vekker utelatelsen av Knut Olav Rindarøy (t.h.) reaksjoner. Magne Hoseth har også hatt en god sesong og ble nevnt i diskusjonen i forkant av uttaket.Foto: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I et uttak med gjennomgående kjente ansikter, lå de største overraskelsene i hvem landslagssjef Egil «Drillo» Olsen hadde utelatt fra troppen.

Den 34-årige debutanten fra sist, Morten Fevang, fikk ikke noen ny mulighet med Tore Reginiussen og Brede Hangeland tilbake fra henholdsvis skade og suspensjon, Sandefjords solide keeper Espen Bugge Pettersen ble et offer for at landslagsledelsen bare tok med to keepere i troppen og for annen gang på rad er ingen Vålerenga-spillere funnet formsterke nok til å representere Norge med flagget på brystet. Likevel er det mest oppsiktsvekkende at ingen fra Tippeligaens store, positive overraskelse, Molde, er tatt ut til kampen mot Skottland 12. august.

- Jeg synes det rart at ingen fra Molde er med i troppen. Jeg synes vi har vært det beste laget i år, selv om Rosenborg ligger noen poeng foran oss, poengterer Knut Olav Rindarøy overfor Dagbladet.- «Grattis» norsk fotballMolde-trener Kjell Jonevret reagerer særlig med oppgitthet over at  nettopp Rindarøy ikke får muligheten på A-landslagsnivå for første gang. Den raske og offensivt innstilte venstrebacken har imponert stort i Tippeligaen i år, men det er likevel ikke plass til ham i Drillos 21-mannstropp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer