- Drillo elsker jo balltrillende lag med fine navn

Ekspertene er fornøyde med gruppetrekninga.

IKKE UMULIG: Ronaldo, Gudjohnsen, Bendtner. Ingen av dem er umulige for Norge, mener ekspertene Dagbladet har spurt.Foto: SCANPIX
IKKE UMULIG: Ronaldo, Gudjohnsen, Bendtner. Ingen av dem er umulige for Norge, mener ekspertene Dagbladet har spurt.Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Overkommelig. Det er ett ord som oppsummerer tankene til ekspertene Dagbladet har snakket med om trekningen av EM-kvalikgruppene i formiddag.

Norge havnet sammen med Danmark, Island, Kypros og Portugal - og mange mener en gruppeseier ikke er umulig.

- Dette kan bli alt fra første til tredjeplass. Med et godt Drillo-år er det mulig å vinne hele gruppa. Vi slår Kypros, og bør absolutt slå Island, sier TV 2 Sportens Mini til Dagbladet.

- Vi kan være bedre enn Portugal og Danmark, men det er jo ingen skandale å havne bak dem. Hadde vi fått England eller Nederland hadde det neppe vært realistisk å vinne tror jeg, men jeg så Nils Johan Semb uansett mente på forhånd at vi skulle gå for gruppeseier. Da må han hvertfall mene det nå, sier Mini.

- Dette er en pulje der vi med flaks kan bli nummer en, men fort nummer tre. Portugal er ikke så avskrekkende. Med gode dager er det muligheter, og vi må jo regne med gode dager før en sånn kvalik. Det hadde vært artig for det norske folket å trekke England, men med Portugal kan folket øyne en større mulighet for seier, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer