Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Drillo er en levende legende

BERGEN (Dagbladet): Kjell Inge Røkke venter i spenning på en avtale med Vålerenga for å få Drillo over til London og Wimbledon. - Hvis vi lykkes, kan hele fotballnasjonen Norge se hva vår mann kan prestere i Premier League. Drillo er en levende legende, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjell Inge Røkke er styreformann i fotballselskapet Wynmore, foruten Aker RGI. De siste dagene har han oppholdt seg i London, der han har sin faste adresse. Men han følger med i forhandlingene som foregår i Oslo over telenettet.

- Må slippe

- Jeg har ikke lagt meg borti det økonomiske i forhandlingene. Det er det andre som tar seg av.

- Nå håper jeg bare at Vålerenga slipper Drillo fri slik at han kan få bevist sitt talent og sin spillestil i Premier League. Det laget er svakt som ikke respekterer enkeltpersoners ønske, sier Røkke.

- Vi måtte også skjelne mellom lagets behov og Ole Gunnar Solskjærs eget ønske da han valgte å gå fra Molde til Manchester United. Det ville ikke ha gagnet noen å holde ham tilbake.

Røkke har fått med seg at Drillos drøm har vekslet mellom Brasil og Wimbledon.

Stor respekt

- Når han nå har sagt ja til vårt tilbud, er det utrolig tilfredsstillende at vi kan bidra til å få realisert drømmen.

Han legger ikke skjul på at han har stor respekt for Drillo.

- Drillo er en av de få menneskene som er forunt å være levende legende og bli respektert av alle lag i samfunnet, unge og eldre, sier Røkke.

- Drillo er en intelligent og reflekterende person. Han står for disiplin og system og har vist at han kan lykkes. Samtidig har han dratt med seg hele nasjonen i noe positivt. Med Vålerengas samtykke kan hele Fotball-Norge få anledning til å følge hans bragder videre i England. Det kan bli stort.

- Naturlig utvikling

- Hva med kommunisten Drillo?

- Det har jeg ikke tenkt på i det hele tatt. I denne sammenhengen betyr det ingenting. Vi har tro på Drillo og ønsker ham til Wimbledon.

- Jeg mener det er en helt naturlig utvikling for Drillo at han vil bli manager for et lag i Premier League etter å ha gjort stor suksess med landslaget, sier Kjell Inge Røkke.