Drillo er overrasket og imponert over ansettelsen av Hodgson

- Jeg har ikke alltid vært like imponert over hva de har gjort i England, sier Drillo.

KJENNER HVERANDRE GODT: Drillo møtte blant annet Hodgson som Fredrikstad-trener i 2005 da Hodgson ledet Viking.
KJENNER HVERANDRE GODT: Drillo møtte blant annet Hodgson som Fredrikstad-trener i 2005 da Hodgson ledet Viking.Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): Roy Hodgson ble tidligere denne uka ansatt som ny landslagssjef for England. De første rapportene tydet på at han ville debutere mot Norge, men nå hersker det tvil om briten vil få sin debut på Ullevaal.

- Jeg tror ikke han skal være her, svarte Drillo på spørsmål om Hodgson før han hendvendte seg til informasjonssjef Svein Graff.

- Det er vel litt ulike meldinger. Mange sier det, andre sier at han debuterer mot Belgia hjemme. Men det er få kamper før EM, så det er vel ikke umulig at han dukker opp her, svarer Graf.

Det var mange som ble overrasket da England ansatte Roy Hodgson. På spørsmål fra Dagbladet om Drillo var overrasket, svarer han:

- Nja, jeg har ikke alltid vært like imponert over hva de har gjort i England, men når de velger Hodgson så tyder det på at det har blitt gjort et dyktig forarbeid der også.

Vet hva som venter Den norske landslagssjefen vil ikke tilnærme seg kampen mot England på en annet måte om laget nå skulle stille med en ny trener i møtet mot Norge.

-  Hvis det er Hodgson som leder laget mot Norge så vet jeg at jeg vil møte et velorganisert lag som jeg ikke vil få noe gratis fra. Det vil ikke bli noen dumme forsvarsfeil som du kanskje kunne håpet på fra andre trenere, sier Drillo som tidligere sa dette om sin trenerkollega:

- Han er en av de engelske trenerne jeg kjenner best. Jeg har truffet han mange ganger. Jeg har veldig stor tillit til Roy, han er dyktig, systematisk og fotballklok. Han er veldig seriøs og hardtarbeidende. Jeg innbiller meg at det har vært et klokt valg av England.

Kampen mot England vil gå foran et fullpakket Ullevaal 26. mai. Det er ventet at England vil stille med sine beste menn da kampen er den nest siste oppkjøringskampen før EM braker løs i juni.

- Vi møter de beste så får vi se om vi henger med. Det er en del ting som taler imot akkurat nå, lite spilletid og programmet vi har i den norske serien, kontra England som lader opp til EM. Så jeg vil bli overrasket om vi slår England på det tidspunktet her, men vi skal prøve å gjøre en bra prestasjon, sier Drillo.