Drillo er overrasket og imponert over ansettelsen av Hodgson

- Jeg har ikke alltid vært like imponert over hva de har gjort i England, sier Drillo.

KJENNER HVERANDRE GODT: Drillo møtte blant annet Hodgson som Fredrikstad-trener i 2005 da Hodgson ledet Viking.
KJENNER HVERANDRE GODT: Drillo møtte blant annet Hodgson som Fredrikstad-trener i 2005 da Hodgson ledet Viking. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Roy Hodgson ble tidligere denne uka ansatt som ny landslagssjef for England. De første rapportene tydet på at han ville debutere mot Norge, men nå hersker det tvil om briten vil få sin debut på Ullevaal.

- Jeg tror ikke han skal være her, svarte Drillo på spørsmål om Hodgson før han hendvendte seg til informasjonssjef Svein Graff.

- Det er vel litt ulike meldinger. Mange sier det, andre sier at han debuterer mot Belgia hjemme. Men det er få kamper før EM, så det er vel ikke umulig at han dukker opp her, svarer Graf.

Det var mange som ble overrasket da England ansatte Roy Hodgson. På spørsmål fra Dagbladet om Drillo var overrasket, svarer han:

- Nja, jeg har ikke alltid vært like imponert over hva de har gjort i England, men når de velger Hodgson så tyder det på at det har blitt gjort et dyktig forarbeid der også.

Vet hva som venter Den norske landslagssjefen vil ikke tilnærme seg kampen mot England på en annet måte om laget nå skulle stille med en ny trener i møtet mot Norge.

-  Hvis det er Hodgson som leder laget mot Norge så vet jeg at jeg vil møte et velorganisert lag som jeg ikke vil få noe gratis fra. Det vil ikke bli noen dumme forsvarsfeil som du kanskje kunne håpet på fra andre trenere, sier Drillo som tidligere sa dette om sin trenerkollega:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer