Drillo fikk en dårlig start

PLYMOUTH (Dagbladet): Plymouth- Wimbledon 2- 2. - Her var det mye som ikke fungerte, var Drillos første kommentar etter kampen.

Uavgjort mot tredjedivisjonslaget Plymouth Argyle var langt unna den starten Drillo kunne ønsket seg. Begge baklengsmålene kom etter individuelle tabber som gjorde målvakt Kelvin Davis sjanseløs.

- Det var mye rart som dukket opp under kampen, og som vi ikke har sett på trening. Dette var en treningskamp hvor vi prøver de forskjellige spillerne for å lære hva som må rettes på før seriestart, sier Egil Olsen.

Wimbledon har delt laget i to, og i morgen skal den andre delen spille mot Non-League-klubben Yeovil.

- Etter hvert håper vi å få et klart bilde av hvordan laget bør se ut til ligastart, sier Wimbledon-trener Lars Tjærnås.

Tabbe fra Tore P.

Mot Plymouth prøvde Wimbledon å spille med høyt press, men lyktes ikke. Tredjedivisjonslaget var helt på høyden med London-laget. I de siste spilleminuttene var Plymouth nærmere 3- 2 enn Wimbledon var.

- Vi skapte altfor mange problemer for egen keeper, noe som ikke skal skje, sier Drillo.

Og det var nettopp i slike situasjoner baklengsmålene kom. Wimbledon ledet 2- 0 da Tore Pedersen headet ballen bakover. Det han ikke så, var at målmann Kelvin Davis sto like bak og var sjanseløs.

Det så imidlertid Plymouths Ian Stonebridge som satte ballen rett i mål.

- Dette var en misforståelse som begge må ta på sin kappe. Keeperen skal ikke stå så langt ute når jeg har kontroll, sier Tore Pedersen til Dagbladet etter kampen.

Systemet sitter ikke

Pedersen synes forsvarsspillet fungerte bra, men det er fortsatt mye som skal drilles før den norske managerens nye system sitter hos spillerne.

- Dette var vår første kamp med Drillo etter han overtok. Det er deilig å spille kamp igjen, sier han.

Utlikningsmålet kom ni minutter før slutt etter nok en misforståelse mellom forsvar og keeper.

Første omgang var tam med press mot Wimbledons mål, men Carl Leaburn sørget for Wimbledon-ledelse 1- 0 ved pause. 12 minutter ut i andre omgang gjorde Marcus Gayle 2- 0.

- Dette kunne vært verre, men det kunne selvsagt også vært bedre. Men det var en treningskamp, og da er ikke resultatert det viktigste. Vi kan leve med dette, sier Lars Tjærnås.

HUFF! Uavgjort mot 3. divisjonslaget Plymouth var ikke godt nok for Egil Olsen i hans første kamp som sjef for Wimbledon i går kveld.