Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo fikk endelig Irak-millionene

- Jeg har holdt på med denne saken i tre år.

FIKK IRAK-PENGER:  Egil Olsen har ventet i flere år på lønn for landslagsjobben i Irak.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FIKK IRAK-PENGER: Egil Olsen har ventet i flere år på lønn for landslagsjobben i Irak. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Egil «Drillo» Olsens mangeårige konflikt med Iraks fotballforbund tok slutt tirsdag etter at han fikk utbetalt utestående lønn.

- Jeg fikk pengene fra Irak for en halvtime siden. Jeg har holdt på med denne saken i tre år, så det er godt å få en avslutning, sa Drillo ifølge Aftenposten.

Den norske landslagssjefen ble ansatt som Irak-trener i 2007. Det ble et kortvarig opphold. Han fikk sparken etter bare fem måneder.

Siden den gang har Drillo vært i konflikt med landets fotballforbund om manglende lønnsutbetaling. Etter press fra Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), bekreftet irakerne i april at de ville gjøre opp for seg.

Fire måneder senere kom endelig pengene for Drillo. Han vil ikke oppi beløpet, men det er trolig snakk om rundt to millioner kroner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media