Drillo frykter nedrykk

- Jeg er bekymret, sier Egil Drillo Olsen etter 0-3 hjemme mot Everton i går.

Før helga ble Drillo sitert på at han lengtet hjem til fjell og fjorder i Norge. Ifølge dagens engelske aviser kan hjemturen bli realitet før Drillo vil.

Drillos soneforsvar sviktet totalt mot Everton, og keeper Neil Sullivan måtte plukke ut tre baller av nettet i løpet av 11 minutter.

- Mistet hodet

- Vi var elendige i den perioden målene trillet inn. Vi mistet hodet etter den første scoringen, sier Drillo til Daily Mail.

Wimbledon ligger bare tre poeng over nedrykksstreken og ifølge The Sun innrømmer Drillo at nedrykk er en realistisk fare.

- Jeg er bekymret. Det er ingen penger å bruke, og vi trenger å få tilbake de skadde spillerne våre, sier Drillo.

Drillo må selge

Drillo må selv hoste opp finanser til kjøp ved å selge spillere. Det er den klare beskjeden Drillo får fra RGI og Kjell Inge Røkke.

- De norske eierne sier det ikke er penger til nye spillere, og jeg prøver å selge to spillere. Det er ikke enkelt, sier Drillo.

Drillo avviser forøvrig at han ikke liker seg i London.

- Jeg sa ikke at jeg ikke trives i England. Jeg er koser meg her og det gjør også familien min. Men jeg savner fjellene og og stillheten i Norge. England er bråkete, der er for mye biler og røyk, sier Drillo.

I GROPA: Egil Drillo Olsen er bekymret for framtida i Wimbledon. Her sammen med assistentene Mick Harford og Lars Tjærnås.