Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo gir Irak én ukes frist

Sender pengekravet på mandag.

(Dagbladet.no): Egil «Drillo» Olsen og Otto Ulseth fikk - via media - sparken som Irak-trenere i slutten av februar. Men de har fortsatt til gode å få formelle oppsigelser.

Kontrakten skulle opprinnelig løpe fram til 1. august 2010, og på mandag sender nordmennene derfor et pengekrav til Det irakiske fotballforbundet.

- Det irakiske forbundet får en uke på å svare oss. Deretter tar vi saken til Det internasjonale fotballforbundet, sier Drillos advokat, Gunnar Martin Kjenner, til NA24.

Så langt har Ulseth og Olsen fått lønn ut januar, men som Dagbladet tidligere har skrevet, krever i tillegg fire måneders etterlønn, slik det ble avtalt i kontrakten.

Etter det Dagbladet erfarer takket Drillo ja til ei årslønn på drøyt tre millioner kroner, eller 250 000 i måneden. Det skulle tilsi en etterlønn på rundt én million.

Tidligere har Det irakiske fotballforbundet bestridt at det finnes noen kontrakt mellom partene. Kjenner fortalte derimot at han sitter på et eksemplar.

Da det norske trenerteamet sluttet i februar, skjedde det etter fem måneder i jobbene - og etter flere uker med voldsom rykteflom.

Landslagets nye trener, Adnan Hamad, har i etterkant hevdet at Drillo stilte dårlig forberedt.

KREVER PENGER: Otto Ulseth (t.v.) og Egil Olsen krever fire måneders etterlønn fra Det irakiske fotballforbundet. Får de ikke det, kobles Fifa inn. Foto: TARIQ SAEED/REUTERS/SCANPIX
KREVER PENGER: Otto Ulseth (t.v.) og Egil Olsen krever fire måneders etterlønn fra Det irakiske fotballforbundet. Får de ikke det, kobles Fifa inn. Foto: TARIQ SAEED/REUTERS/SCANPIX Vis mer
image: Drillo gir Irak én ukes frist
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media