Drillo gir lillebror Riise en uke

Hvis ikke kan landslagsplassen ryke.

TOK UT 20 MANN: Norges landslagssjef Egil Drillo Olsen presenterer uttaket til privatlandskampen mot Polen i Portugal i februar, på en pressekonferanse på Ullevaal stadion mandag. Foto: Erlend Aas / Scanpix
Foto: Erlend Aas / Scanpix
TOK UT 20 MANN: Norges landslagssjef Egil Drillo Olsen presenterer uttaket til privatlandskampen mot Polen i Portugal i februar, på en pressekonferanse på Ullevaal stadion mandag. Foto: Erlend Aas / Scanpix Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Bjørn Helge Riise får ikke spilletid i Fulham. Nå kan landslagsplassen ryke dersom 27-åringen ikke finner seg en ny klubb før overgangsvinduet stenger.

- Bjørn Helge må bytte klubb nå. Det er helt tydelig at han ikke satses på i Fulham hvor han bare sitter på benken eller tribunen, sier landslagssjef Egil «Drillo» Olsen til Dagbladet.

Drillo sier at Riise kan være ute av troppen allerede etter Polen-kampen dersom han ikke bytter klubb innen første februar.

- Det kan ikke fortsette mye lenger, og helst i dette vinduet. Om det så er utlån eller salg. Bjørn Helge må spille, hvis ikke er det vanskelig å vite hvor vi har ham når han kommer hit, sier Drillo.

Om det er Tippeligaen eller en annen utenlandsk klubb er ikke så viktig for landslagssjefen.

- Det viktigste er at han får spille, det er bedre at han spiller i Tippeligaen enn å sitte på benken i Fulham.

Riise-agent Tore Pedersen har ikke besvart Dagbladets henvendelser, men til Adressa.no sier den tidligere Premier League-proffen at Tippeliga-spill er lite aktuelt for midtbanespilleren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer