Drillo håper Rudi rykker ned

Egil Drillo Olsen tror Watford rykker ned og håper at Sheffield Wednesday gjør det samme. Selv tror han Wimbledon må vinne tre kamper til for å sikre plassen.

Av THOMAS KRISTENSEN

Hvis Egil Olsen får det som han vil må Petter Rudi tilbringe neste sesong i 1. divisjon. Drillo håper rett og slett at Rudis klubb Sheffield Wednesday rykker ned.

- Jeg kan ikke forestille meg at Watford kan avansere på tabellen. Sheffield Wednesday har en liten sjanse, men fra midt ståsted håper jeg de rykker ned. Da gjenstår det bare ett lag som kan rykke ned, sier Egil Olsen til SkySports.

Wimbledon ligger sjette sist i ligaen, bare fire poeng fra nedrykksplass.

- Med tre seire på de siste 12 kampene beholder vi plassen. Det høres enkelt ut, men jeg har ennå til gode å oppleve en enkel kamp i Premier League.

Det har vært spekulert mye i at storklubbene jakter på Wimbledon-stjernene Carl Cort og Ben Thatcher. Drillo avviser at han kan bli presset til å selge spillere for å rette opp de røde tallene i klubbøkonomien.

- Hvis jeg ikke vil selge Carl Cort, John Hartson og Ben Thatcher. Så behøver jeg ikke å gjøre det. Det viktigste er å holde seg i ligaen. Etter at det er gjort kan vi begynne å diskutere neste sesong, sier Wimbledon-manageren

thomas.kristensen@dagbladet.no