- Drillo har kjøpt dårlige spillere

Tidligere manager Joe Kinnear sender av gårde den hittil siste salven mot Egil Drillo Olsen. - Egil Olsen har fjernet spillerne som var hjertet i Wimbledon, sier Kinnear.

Kinnear trente Wimbledon i åtte år før han gikk av sist sommer. Noen måneder før ble han rammet av hjerteattakk.

Nå snakker han om spillerne han etterlot seg i klubben. De fleste var kjøpt av Kinnear. Nå er mange solgt, eller får ikke plass under Drillo.

Vraket eller forandret spillere

- Egil Olsen har tatt for seg spillerne som var hjertet i Wimbledon, og enten kappet dem, forandret dem eller vraket dem, sier Kinnear til nettsida MatchOn.com.

Kinnear er fortsatt en arbeidsledig manager siden han sluttet i Wimbledon. Men han har sterke meninger om blant annet Andreas Lund, Trond Andersen og Martin Andresen.

- Jeg snakker om spillere som Chris Perry, Efan Ekoku, Michael Hughes, Robbie Earle, Andy Roberts og Neil Ardley. For mange erfarne spillere er enten utelatt fra laget eller solgt. Når jeg ser på spillerne som han erstattet disse med, tror jeg alle er langt dårligere, sier Kinnear.

Han er også skeptisk til pengebruken til Drillo under Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten.

- Ikke bare det, de har kostet åtte millioner pund (100 mill. kroner), sier Kinnear.

Cunningham-kritikk

I dag føyer også backen Kenny Cunningham seg inn i rekken av spillere som kritiserer Drillo. Fra før skal Carl Cort, Jason Euell og Michael Hughes vist misnøye med sin norske trener.

- Etter kampen mot Tottenham (0-2) kom han inn i garderoben og spurte «Hvordan gikk det med de andre». De er så feil. Vi må bare bekymre oss for oss selv, og så lenge vi gjør det går det greit, sier den irske landslagsspilleren.

  • Søndag spiller Wimbledon skjebnekampen mot Bradford borte. Hvis Drillo taper for åttende gang på rad, ligger Wimbledon under streken med tre kamper igjen i Premier League.