Drillo henter inn Hoseth

Belønnes for storspill med plass mot Skottland.

TATT INN I VARMEN: Moldes Magne Hoseth (t.v.) spaserer forbi landslagssjef Egil Olsen i presseområdet etter  eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Start på Aker stadion i Molde lørdag, som Molde vant 8-1. Nå får Hoseth belønning i form av plass i troppen mot Skottland.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
TATT INN I VARMEN: Moldes Magne Hoseth (t.v.) spaserer forbi landslagssjef Egil Olsen i presseområdet etter eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Start på Aker stadion i Molde lørdag, som Molde vant 8-1. Nå får Hoseth belønning i form av plass i troppen mot Skottland. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

Norges Fotballforbund kalte mandag Molde-spiller Magne Hoseth inn til landskampen mot Skottland neste uke.

Da Molde slo Start 8-1 lørdag, var det med landslagstrener Egil «Drillo» Olsen på tribunen. Han lot seg imponere av Hoseth, og sa etter kampen at 29-åringen var først på lista over spillere som var aktuelle for landslaget.

Midtbaneeleganten briljerte på banen og leverte blant annet et hat trick på sju minutter. Da ble det vanskelig å la være å kalle ham inn i varmen.

Drillo hadde allerede tatt ut troppen til kampen mot Skottland, men hadde en ledig plass. Den gikk til Hoseth mandag, skriver moldefk.no.

- Magne ble naturligvis veldig glad da jeg informerte ham tidligere i dag, sier Molde-trener Kjell Jonevret.

På grunn av kampen mot Rosenborg søndag, slutter Hoseth seg til landslagstroppen neste mandag.

(NTB)