Drillo hjelper Lyn på treningsfeltet

Egil «Drillo» Olsen er tilbake på treningsfeltet. Den tidligere landslagssjefen skal hjelpe Lyn å berge plassen i 3. divisjon, melder Nettavisen.

HJELPER LYN: Egil «Drillo» Olsen skal igjen være med på treningsfeltet når han hjelper Lyn i 3. divisjon.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
HJELPER LYN: Egil «Drillo» Olsen skal igjen være med på treningsfeltet når han hjelper Lyn i 3. divisjon. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter helgens 1-3-tap mot Ready er Lyn bare fire poeng over nedrykksstreken, og nå har Drillo sagt ja til å hjelpe trener Bent Inge Johnsen å stramme inn forsvaret for å unngå nedrykk til nivå fem.

- Vi hadde en dialog før sesongen, men så sto det litt på tidsbruken. Så tok vi opp hansken igjen før sommeren. Han blir med litt og skal se på forsvarsarbeidet og drille forsvarsfireren, sier Johnsen til Nettavisen.

- Det er ikke noe daglig der han skal være med på hver eneste trening, men han ser kampene og gir meg tilbakemeldinger. Så jobber han med de unge vi har som vi skal få opp og fram.

Drillo var Lyns hovedtrener i flere år på 1980-tallet, før han første gang ble Norges landslagssjef. Han hjalp klubben på treningsfeltet også for fem år siden. Bent Inge Johnsen er glad for hans hjelp.

- Jeg synes det er veldig flott. Jeg får snakket og diskutert med en av de beste trenerne vi har hatt i Norge. For min del er det bare et pluss, og jeg ser fram til det, sier han til Nettavisen.

Drillo var Norges landslagssjef i tiden 1990 til 1998 (med to VM-sluttspill) og 2009 til 2013. Han har også trent flere aldersbestemte landslag og en rekke klubblag, blant dem Wimbledon i engelsk Premier League.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer