Drillo hjem til Vålerenga

SÆBØ (Dagbladet): En drøy måned tok det før Drillo var lei av å ikke være fotballtrener. Nå bretter han ned pælene og tar på seg jobben i hjerteklubben Vålerenga. Men hadde det ikke vært for sjokktapet for LSK i helga kunne historien fort vært en annen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går kveld holdt han en minipressekonferanse for Dagbladet og de andre frammøtte i ballgeniets ferielandskap i sunnmørsalpene. Der prøvde han å forklare hvorfor han nå plutselig kaster seg inn i bunnstriden i Tippeligaen.

- Jeg vet ikke om jeg har så veldig god forklaring på hvorfor jeg tar dette engasjementet i Vålerenga. Men jeg har jo spesielle følelser overfor klubben siden jeg selv spilte der, sier Drillo.

Beholde plassen

Den tidligere landslagstreneren ble kontaktet av kamerat og VIF-trener Lars Tjærnås tidlig i sesongen, men da var han ikke særlig interessert i å gå inn i klubben.

- De har ikke tatt så mange poengene siden Lars ringte meg første gangen. Det er en av grunnene til at han nå klarte å overtale meg. Jeg håper nemlig at jeg kan hjelpe dem til å holde seg i Tippeligaen, forteller Olsen.

Og legger til:

- Hadde Vålerenga vunnet 5- 1 på søndag vet jeg ikke om jeg hadde takket ja til jobben.

Blikket

Men det gjorde han altså. For fra neste tirsdag av er Drillo på plass på Valle, som Vålerenga-trener eller manager?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer