Drillo i nye samtaler med Irak

Kan ta over Asias beste lag.

• Dagbladet.no i går: Irak ble Asia-mester i fotball

Egil Drillo Olsen kan bli landslagssjef for Irak. Nordmannen skal i nye forhandlinger med Iraks fotballforbund, melder NRK.

Den tidligere Vålerenga-treneren er favoritt til å erstatte Jorvan Vieira som trakk seg etter seieren i asiamesterskapet søndag.

Olsen ble tilbudt jobben tidligere i år, men takket nei. Iraks fotballpresident sa da at han ville komme tilbake med et nytt tilbud til Drillo.

- Jeg kommer nok til å ha kontakt og et nytt møte. Så får jeg se hva det blir og hva slags planer de har, sier Olsen til NRK.

- Jeg vet at de har veldig små ressurser sammenlignet med de landene de konkurrerer med som Saudi-Arabia, Sør-Korea, Japan og ikke minst Kina, fortsetter den tidligere landslagssjefen.

(NTB)

I IRAK-MØTE: I mai forhandlet Egil Olsen med Iraks fotballpresident Hussein Mohammad i Amman. Da ble de enige om å snakke sammen på nytt i august. Foto: Scanpix/Reuters
I IRAK-MØTE: I mai forhandlet Egil Olsen med Iraks fotballpresident Hussein Mohammad i Amman. Da ble de enige om å snakke sammen på nytt i august. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer