Drillo jublet

LONDON (Dagbladet): Gamlebossen Egil Drillo Olsen så sjølsagt landskampen i går sammen med en norsk koloni hjemme i London. - Dette unner jeg virkelig Nils Johan, sier Drillo.

Vi møtte Drillo og flagg-jenta Kine (5) på trappa hjemme i Wibledon i går kveld.

- Hvordan var engasjementet nå kontra da du satt på den norske pinebenken?

- Engasjementet er som hos en vanlig nordmann som er veldig interessert i fotball. Pluss litt i overkant. Forskjellen er at pulsen ikke vipper opp mot 180 nå, mer rundt 120, sier Drillo da vi treffer han og en nattklar Kine (5) etter hurra for EM-billett.

Norsk jubelaften

Drillo satt ikke dønn aleine i stua for å følge kampen. Han hadde flere norske fotballgjester på besøk, anført av trenerkompis Lars Tjærnås. De var muligens forsatt i 4-3-3-land da vi dukket uanmeldt opp på trappa. I stua sto fjernsynet på. Drillos nye hjemland prøvde som kjent å score i Polen. Uten hell.

- Angrer du på at du ikke fortsatt som landslagssjef akkurat nå?

- Nei, dette unner jeg Nils Johan veldig.

Myggen-klasse

- Kampanalyse?

- Fotballfaglig viste laget at de fortsatt er sterke defensivt, i tråd med det laget har vært lenge. Og så var det flere som blomstret framover, sier Egil Roger Olsen.

- Myggen var en blomst, prøver vi.

- Joda, han viste flere ting han, men han hadde flere feil mot Slovenia enn mot Hellas på lørdag, sier Drillo.

- Det var den kollektive innsatsen som la grunnlaget for seieren, men samtidig har flere enkeltspillere solid spisskompetanse, sier Drillo, som fulgte kampen via sin egen parabol.

<B>KVELDSKOS:</B> Egil Drillo Olsen sitter ikke å strikker på en onsdagskveld når Norge spiller en viktig landskamp på Ullevaal. I Wimbledon ble det norsk fotballaften, og med to små medbrakte 17. maiflagg ropte Kine hurra for Norge seint i går kveld.