Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo kaller inn Jon Knudsen

Har ikke stått én tippeligakamp i år.

GLAD FOR Å VÆRE TILBAKE: Jon Knudsen er glad for å få en opptur igjen etter en sesong med nesten utelukkende motgang. 
Foto: Heiko Junge / Scanpix
GLAD FOR Å VÆRE TILBAKE: Jon Knudsen er glad for å få en opptur igjen etter en sesong med nesten utelukkende motgang. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Rune Almenning Jarstein eller Espen Bugge Pettersen?

Det har vært den kanskje mest usikre posisjonen på det norske landslaget foran lørdagens bortekamp mot Portugal, og usikkerheten blir ikke mindre av at Egil «Drillo» Olsen i dag kalte inn Jon Knudsen i troppen.

Stabæk-keeperen har vært Norges førstemålvakt de siste par årene, men brakk fingeren før kampen mot Danmark i utgangen av mars. Den skaden har han slitt med helt fram til nå, og Jan Kjell Larsen voktet Stabæk-målet så seint som i 4-2-seieren over Start på søndag.

Knudsen har bare stått én cupkamp for Stabæk i år, borte mot 2. divisjonslaget Hasle/Løren. Motstanderen er av et litt annet kaliber til lørdag, men 36-åringen føler seg likevel klar for landslagscomeback.

- Jeg har fått muligheten til å bli med landslaget mot Portugal, og det setter jeg pris på. Jeg kommer til å gi jernet. Det er morsomt å få en opptur igjen etter å ha hatt en del nedturer nå i det siste, sier han til klubbens hjemmeside.

Knudsen er kalt inn fordi Bugge Pettersen skal trene alternativt de første dagene av landslagssamlingen, som starter i dag.

Molde-keeperen pådro seg en liten skade i 0-5-tapet mot Haugesund i helga.