Drillo klarte ikke å holde siste trening hemmelig

- Det er innsyn fra alle bauger og kanter.

 INNSYN:  Det var ikke vanskelig å få se de norske gutta i aksjon på sin siste trening. Foto: Sigbjørn Strand / Dagbladet
INNSYN: Det var ikke vanskelig å få se de norske gutta i aksjon på sin siste trening. Foto: Sigbjørn Strand / DagbladetVis mer

TIRANA (Dagbladet): Kvelden før landslagets viktige VM-kvalifiseringskamp mot Albania trener Norge på kamparenaen Stadiumi Qemal Stafa.

Det er en gammel arena, med friidrettsbane rundt gresset og lave tribuner uten tak. På alle sider ligger det blokker med godt innsyn til banen.

Drillo har selv fullt oversikt over banen fra balkongen på hotellrommet sitt på Sheraton rett over gata. Derfor bestemte han seg etter ankomst for at det ikke var noen vits i å stenge treninga i kveld.

- Det var jeg som kom med forslaget. At det ikke var noen vits i å holde denne treningen lukket. Det er jo innsyn fra alle bauger og kanter, sier Drillo til Dagbladet.

Normalt er treningene de siste dagene før viktige landskamper bare åpne for media i 15 minutter. Etter det må media og andre skuelystne forlate banen, slik at laget kan drille formasjoner og dødballvarianter de ønsker å holde hemmelige.

Men det plager ikke Drillo veldig at alle kan se på det de driver med i dag.

 GA OPP:  Drillo innså at det ikke var noe vits å holde den siste treningen i Albania hemmelig. 
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
GA OPP: Drillo innså at det ikke var noe vits å holde den siste treningen i Albania hemmelig. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

- Vi har gjort unna dødballer tidligere i uka, sier han.

Og når det gjelder laget, hevder Drillo at han ikke har bestemt seg for mer enn fem av elleve i startoppstillingen før kveldens trening. Dermed vil ikke formasjonsøkta være spesielt avslørende.

På pressekonferansen i Oslo tirsdag, sa landslagssjefen at Rune Almenning Jarstein, Brede Hangeland, Tarik Elyounoussi og Daniel Braaten spiller fra start.

Hvem som er den femte han er sikker på, har han ikke offentliggjort foreløpig.

Norge trente en times lett økt i dag.

• Albania - Norge spilles klokka 20.30 i morgen kveld.