«Drillo» kommenterer ikke

Under overvåkning på sykehus etter fall på badet.

RIJEKA (Dagbladet.no) Egil «Drillo» Olsen kommenterer ikke kveldens landskamp i Kroatia. «Drillo» falt i badekaret i ettermiddag, og måtte på sykehus med pustevansker og smerter. 

- Nye røntgenbilder viste at Egil har brukket fire ribbein, ett av bruddene er komplisert, sier Roar Stokke til TV 3 nå i kveld.

- Han ligger til overvåkning, og det er nok det beste for han.

Det var før avreise til stadion at ulykken inntraff. 

- Egil skulle ta seg et avslappende bad før vi dro til stadion, men idet han skulle reise seg falt han og fikk et kraftig slag, sa kommentatorkollega Roar Stokke tidligere til viasatsport.com.

Etter legenes første undersøkelser viste det seg at den gamle landslagssjefen hadde fått brukket minst ett ribbein, men etter nye bilder ville sykehuset beholde «Drillo» til observasjon.

«Drillo» fikk umiddelbart pusteproblemer og smerter etter fallet, og ringte til kollegaen som kom raskt til unnsetning på hotellet de bor på.

- Det var et kraftig slag, og han var litt omtåket. Jeg var veldig bekymret da det skjedde, men han har fått smertestillende nå og har det etter forholdene bra, sa Stokke i ettermiddag.

GLED I BADEKARET: Egil Olsen fikk pusteproblemer og måtte få hjelp av kommentatorkollega Roar Stokke etter fallet på badet i dag. Foto: Scanpix
GLED I BADEKARET: Egil Olsen fikk pusteproblemer og måtte få hjelp av kommentatorkollega Roar Stokke etter fallet på badet i dag. Foto: Scanpix Vis mer

Men Olsen er altså ikke i stand til å kommentere landskampen, og Roar Stokke må dermed gjøre jobben alene. 

(Dagbladet.no/NTB)