Drillo lader opp i Hafjell

HAFJELL (Dagbladet): I går gikk Drillo to mil på en time og 50 minutter. Han går på ski og planlegger framtida til Wimbledon sammen med Bjørn Rune Gjelsten og Kjell Inge Røkke.

I solskinn og under perfekte skiforhold lader Drillo batteriene etter en tøff periode i engelske Premier League.

- Veldig deilig å få gå på skitur og kople helt av. Jeg nyter hvert sekund, sa Wimbledon-manageren etter å ha gått to mil, delvis sammen med Bjørn Rune Gjelsten.

Konsernsjefen i Aker RGI gikk ei mil ekstra, og kom i mål noen få minutter etter Drillo.

Med sekretær

- Jeg har aldri vært noen langdistanseløper og ettersom det ikke arrangeres 100 meter på ski, ble det aldri noen stor skikarriere for meg. I Oslo har jeg likevel gått ofte i Nordmarka. Jeg har sørget for å få meg en tur til Ullevålseter en gang hver vinter, forteller Drillo.

Han har også innfridd et løfte han ga for ei tid sida til sekretæren sin i London. Hun er med til Hafjell, og har forsøkt seg på ski for første gang i sitt liv.

Satser på Dons

Fredag kveld og natt til lørdag snakket han om Wimbledon og eksistensialisme med Bjørn Rune Gjelsten, om at det er viktig å glede seg over resultatene som oppnås. I går kom også Kjell Inge Røkke for å slutte seg til laget. De legger planer for hvordan Wimbledon skal overleve i Premier League, og hvordan de skal satse neste år for å oppnå bedre resultater.

- Vi tenker høyt om hvordan vi skal videreutvikle klubben og legge en sportslig plan for resten av sesongen og for neste år. Som eiere har Kjell Inge og jeg vært for passive. Med 80 prosent av kapitalen i klubben vil vi nå bli mer aktive. Vi tar også selvkritikk for at partner Sam Hammam ikke har fått den kommunikasjonen med oss som han ønsker. Han har vært frustrert. Det vil vi gjøre noe med, sier Bjørn Rune Gjelsten.

Optimisme

Svein Bakke fra Sogndal er i ferd med å sluttføre en rapport om tingenes tilstand i London-klubben.

- Han har ikke funnet noe alarmerende. Klubben er godt drevet av mange ressurspersoner. Vi er optimistiske og mener at Egil har et solid mannskap, men vi har hatt usedvanlig mange skader. Med litt hell hadde vi slått Chelsea i den siste kampen.

- Nå skal vi bidra til at Egil er i form til å lede laget fram til seier mot Manchester United på Selhurst Park kommende lørdag, sier Gjelsten.

DRILLO I FARTA: Wimbledon-manageren lader batteriene med lange skiturer på Hafjell.