Drillo like nøktern etter seier

SOGNDAL (Dagbladet): Sogndal- Vålerenga 1-3. Jon Eirik Ødegaard kom inn fra benken, serverte en målgivende og scoret et mål selv. Det var trolig nok til å sikre Vålerenga fornyet plass i Tippeliagen. Men nøkterne Drillo tar ikke av. Han minner om at det ennå kan ende med kvalikspill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stemningen eksploderte blant VIF-spillerne og Klanen etter at dagens andre innbytter - Kjell Roar Kaasa - sendte inn det tredje målet på overtid.

Så glade ble de at deler av tribunen raste ned og Røde Kors-mannskapene måtte komme med bårer. Men Klanens medlemmer tåler det meste, ristet av seg smertene og fortsatte festen. Ingen ble vesentlig skadd.

Guffent, sier Drillo

Kampen var bare tre minutter gammel da Eivind Karlsbakk sendte en himmelhøy ball over Tore Krogstad, som stormet utover mot 16-meteren. Ballen dalte ned på foten til Bjørn Tore Hansen rett foran målstreken. Sjokkåpningen ga et håp til Sogndal, som de aldri klarte å utnytte.

- Det ble ingen stor kamp, men det er alltid guffent å få et mål imot så tidlig. Vi skapte en del halvsjanser i første omgang, men først etter pause var gutta flinke til å vinne andreballene og skape sjanser, sier Drillo.

På 1-1 kviknet Sogndal til igjen. De presset Vålerenga tilbake på banen, men ga samtidig bort kontrings-muligheter for Ødegaard, Kaasa og Carew.

- Slik ble det en typisk kamputvikling, som vi vant på. Jeg er fornøyd med at vi vinner en viktig kamp med en artig gjeng, sier Drillo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer