Drillo med bittert avskjedsbrev

Oslo (NTB): Med et brev fullt av bitterhet og bitende kritikk tar tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen farvel med kollegene i Norges Fotballforbund (NFF) og i norsk fotball, skriver VG

Drillo la det høyst uvanlige avskjedsbrevet i posthyllene til alle ansatte i Norges Fotballforbunds sekretariat i forrige uke. I brevet, stilet til «Gode og ikke fullt så gode venner i NFF», tar Drillo et kraftig oppgjør med behandlingen og straffen han fikk etter sine uttalelser om dommer Terje Hauge etter bortekampen mot Viking.

Drillo legger ikke skjul på sin bitterhet over at han nå forlater norsk fotball med et stempel og en straff fra sin mangeårige arbeidsgiver for å ha skadet fotballens anseelse.

- Det er et hav fra det jeg har sagt og gjort, til faktisk å skade fotballens anseelse, sier Drillo til VG.

Den nye Wimbledon-manageren er ikke ferdig med saken for sin del, og vurderer å kjøre sivil sak mot NFF for å etterprøve holdbarheten i påstandene om at han har skadet fotballens anseelse. Drillo mener at VG har påvirket NFFs saksbehandling, og at saken burde har vært avsluttet da han skværet opp med Terje Hauge.

- Det bør være takhøyde i idretten, og det bør være rom for at partene kan rydde opp seg i mellom uten å bli straffet i etterkant. Men det er tydelig at mange i fotballforundet er redd mediene. Og i denne saken ble NFF presset av VG, sier Drillo.