Drillo med to oppturer på to dager: - Er blitt ledd av og driti ut

Roser Atletico og Leicesters bragd.

FOTBALL-OPPTURER: 
Egil Olsen har sett Leicester vinne Premier League og Atletico Madrid spille seg til Champions League-finale på to dager. Begge klubbene spiller etter hans hjerte. 

Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FOTBALL-OPPTURER: Egil Olsen har sett Leicester vinne Premier League og Atletico Madrid spille seg til Champions League-finale på to dager. Begge klubbene spiller etter hans hjerte. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag sikret Leicester City et sensasjonelt seriegull i Premier League - og i går kveld fulgte Atlético Madrid opp med å slå Bayern München ut av Champions League-semifinalene.

Felles for begge seierherrene: De spiller etter Egil «Drillo» Olsens hjerte.

- For meg er det selvsagt gledelig. De bygger på de samme prinsippene som jeg gjorde. Spesielt Atlético Madrid gjør det, sier Drillo til Dagbladet.

- Utrolig Atletico Madrids stramme defensive organisering og gnistrende kontringsspill har sendt både Barcelona og nå Bayern ut av Champions League. Begge var to av årets klare Champions League-favoritter.

- Det som først og fremst er morsomt med både Leicester og Atletico er at de har mye mindre ressurser enn andre. Leicesters seriegull er jo helt utrolig og vanskelig å forklare. Jeg hadde heller ikke regnet med at Atletico skulle slå både Bayern og Barcelona. Men også jeg ser jo at Atletico hadde marginer på sin side, men det er lov i fotball, sier Drillo.

- Hva tenker du om at to klubber med lik filosofi som deg oppnår suksess i 2016?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer