Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo mener Berg er rett mann for Blackburn

Harry Redknapp møter klubbledelsen i dag.

BLACKBURN-AKTUELL: Henning Berg skal være aktuell for jobben i Blackburn. Landslagssjef Egil Olsen tror det er en god match. Foto: Erlend Aas / Scanpix
BLACKBURN-AKTUELL: Henning Berg skal være aktuell for jobben i Blackburn. Landslagssjef Egil Olsen tror det er en god match. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Henning Berg kobles til den ledige managerjobben i engelske Blackburn, og skal ifølge flere medier ha vært i møte med klubbledelsen.

Landslagssjef Egil Drillo Olsen forsøkte seg som Wimbledon-trener i 1999/2000-sesongen - og mener Berg vil være en god mann for Blackburn på nivå to i England.

- Henning passer hvor som helst. Han er en dyktig trener. Han har vært i England selv og kjenner kulturen, sier Drillo på dagens pressetreff.

Berg spilte i Blackburn fra 1993 til 1997, og fra Manchester United fra 1997 til 2000. Deretter gikk han tilbake til Blackburn og var der til 2003.

- Henning har god kunnskap. Med det mener jeg fotballkunnskap og pedagogiske evner. Han er flink med folk, sier Drillo.

Lokalavisa Lancashire Telegraph nevnte Berg som en het kandidat i går - og i dag skriver avisa at Harry Redknapp er en annen kandidat til jobben.

Avisa skriver at Redknapp skal møte klubbledelsen i dag.

Henning Berg har ikke besvart Dagbladets henvendelser tirsdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media