Drillo mener Wolff Eikrem er oppskrytt

- Uforstående til at pressen mener han har vært så bra.

FÅR SJANSEN I MORGEN: Magnus Wolff Eikrem (t.v.) får trolig minst en omgang mot Hellas i morgen, og lover å utnytte muligheten når han får den. Samtidig er han enig med landslagssjef Egil Drillo Olsen i at han ikke har levert det beste han er i stand til denne sesongen. Her med Ruben Yttergård Jenssen.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FÅR SJANSEN I MORGEN: Magnus Wolff Eikrem (t.v.) får trolig minst en omgang mot Hellas i morgen, og lover å utnytte muligheten når han får den. Samtidig er han enig med landslagssjef Egil Drillo Olsen i at han ikke har levert det beste han er i stand til denne sesongen. Her med Ruben Yttergård Jenssen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Se landskampen her: Kjøp tilgang og se Norge - Hellas (onsdag 20.00) i vårt Fotballstudio. Kampen inngår i fotballabonnementet, som inkluderer alle kamper i Tippeligaen og hovedkampene i Adeccoligaen og Toppserien.

ULLEVAL STADION (Dagbladet): Magnus Wolff Eikrem ble drillet sammen med Håvard Nordtveit og Christian Grindheim under Norges formasjonstrening på Ullevaal i dag, og loves spilletid av landslagssjef Egil Drillo Olsen mot Hellas i morgen.

På tide, har mange ment: Molde-unggutten ligger blant annet som nummer tre på Dagbladets spillerbørs for året, og topper VGs klart.

Drillo synes derimot Wolff Eikrem har fått i overkant mye skryt.

- Eikrem har vært bra, han, men at han har vært så bra som pressen vil ha det til - det har jeg vært litt uforstående til. Han har blitt skrytt opp i skyene av media etter kamper der jeg syns han har spilt sånn middels pluss, sier landslagssjefen til Dagbladet.

Ikke like skarp offensivt Drillo har tidligere trukket fram Eikrems defensive egenskaper som en svakhet, og fastslår at kreativiteten er det Molde-spilleren først og fremst kan tilføre Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer