Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo-nei til Europa

ISTANBUL (Dagbladet): - Grunnen til at jeg ikke vil si navnet på den europeiske klubben er at det er sånn de vil ha det, sier Drillo. - Men for å være helt ærlig - jeg er ikke veldig fristet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladets samtale med Drillo i går ettermiddag ga stort sett alt bortsett fra navnet og et krystallklart nei når det gjelder tilbudet fra den europeiske storklubben. Derfor er det ingen VIF-grunn til å frykte konkurranse fra den kanten.

- Jeg tror ikke det blir noe, sier Drillo. - Jeg vet ikke så mye om tilbudet - har ikke hørt om lønn og slikt - og snakker heller ikke språket. Men ja, det er en stor klubb. Mer enn det kan jeg ikke si.
For Vålerengas ører holder det i lange baner. Der i klubben tror man nemlig på et liv med Drillo også etter kveldens kamp mot Besiktas. Og de som tror voldsomt snakker om kvartfinale til våren.

I et drømmende øyeblikk i går snakket Drillo til og med om semifinale.

- Klarer vi det her, hvilket ikke er usannsynlig, er muligheten der for å få en kvartfinalemotstander som er dårligere enn Besiktas.

Det betyr i så fall at sjansene for en semifinale også vil være brukbare, sier Drillo.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!