Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Drillo og Eggen Liverpool-aktuelle

Nils Arne Eggen og Egil Drillo Olsen er begge brennheite som ny Liver- pool-trener neste sommer, skriver Liverpool Echo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvis ikke Liverpool vinner ligaen nå, er ikke Roy Evans manager neste høst, sier Gerry Doolan i Liverpool Echo til Dagbladet.

Snart åtte år har gått siden ligatittelen sist havnet på Anfield Road. Etter god gammel Liver- pool-tradisjon har managerjobbene alltid tilfalt profiler innen klubben. Men nå skal trenerkrefter hentes fra utlandet.

- Fansen ser på Arsenals Wenger og tenker at de må ha en internasjonal trener for å få skikk på laget. Og styret er heller ikke fremmed for tanken, sier Doolan.

Dermed lanseres Eggen og Drillo i meget rosende ordelag av lokalavisa.

- Det aner meg at disse navnene blir nevnt når forandringene skal skje, skriver kommentator Phil McNulty:

  • Om Eggen: - Årlig gjør han mirakler med Rosenborg, som alltid vinner serien - med ny lagoppstilling hvert år etter å ha mistet de beste spillerene til Europas toppklubber.
  • Om Drillo: - Han gjorde Norge til en trussel på en briljant måte. Høyt respektert over hele Europa for glimrende organisasjon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!