Egil Drillo Olsen

Drillo om dramaet: - Jeg trodde jeg skulle dø

Snakker om det dramatiske døgnet, helsa, hans største VM-øyeblikk som faktisk ikke var Brasil-kampen, VM-outsideren og Trump. Og han avliver egne dribleferdigheter.

GODE VENNER: De to nederlandske gjeterhundene Kniksen og Cruyff er gode venner og gode turkamerater for Drillo. Foto: Nina Hansen
GODE VENNER: De to nederlandske gjeterhundene Kniksen og Cruyff er gode venner og gode turkamerater for Drillo. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Selvfølgelig var det moro å vinne over Brasil. Men det var ikke noe overraskende for meg. Det morsomste VM-minnet mitt, skal jeg fortelle deg hva det er?

Drillo sitter i godværet og ser utover den praktfulle utsikten over halve Oslo og fjorden fra terrassen. Han er så absolutt i godlune.

Det er 20 år siden Drillos forbløffet fotballverden i Marseille. Egil Olsen ledet det norske landslaget i sitt andre VM-sluttspill.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer