Drillo-oppvisning i Drammen

Vålerenga avsluttet sesongen med en oppvisning i Drillo-fotball mot Strømsgodset. Etter 5-0-seieren på Marienlyst gjenstår to ting for VIF denne høsten: Avansement i cupvinnercupen og Egil Olsens underskrift på en ny kontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg vil ikke spekulere i om Drillo fortsetter. Men jeg håper han gjør det, sier VIF-trener Lars Tjærnås.

Og det er lett å forstå Tjærnås. Da manager Drillo ble hentet inn som redningsmann i august, lå VIFs kostbart innkjøpte mannskap sist på tabellen. 17 seriekamper hadde gitt skarve 12 poeng og massive 42 baklengs. Men årets VIF-sesong kan deles inn i før og etter Drillo. På ni seriekamper med den tidligere landslagstreneren på benken er det blitt mestertakter over det tidligere så tafatte laget. Ni kamper, sju seire, to tap, 21 poeng, 19-6 i målforskjell og til slutt en respektabel sjuendeplass på tabellen.

Er det rart at VIF-lederne vil strekke seg langt for å få Drillo til å bli sittende på benken? Dagens Næringsliv skrev lørdag at klubben hadde tilbudt en fireårskontrakt verdt to millioner kroner i året...

Effektive

Søndag viste VIF-spillerne hva de har lært i løpet av noen høstmåneder mot et SIF-lag som åpenbart hadde avsluttet sesongen og ikke hang særlig godt sammen. Vålerenga var effektiv i begge ender. Kynisk foran eget mål, farlig foran Strømsgodsets.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer