Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo overrasket over nedrykk

- Jeg er veldig overrasket. Jeg hadde trodd det skulle gå, sa Egil Olsen bare minutter etter at Wimbledon var klar for 1. divisjon.

Den sparkede Wimbledon-treneren var helt uten skadefryd i stemmen da han måtte kommentere nedrykket til norskeide Wimbledon.

- Jeg er ikke like skuffet nå som jeg ville ha vært om jeg hadde vært der borte. Jeg var med på det meste i Wimbledon, men nedrykket er ikke min skyld alene. Vi er mange som må dele på ansvaret for at det blir 1. divisjonsspill neste sesong, sa Drillo.

Fotballprofessoren hadde liten på tro på at klubben ville løfte seg etter at han og kollega Lars Tjærnås fikk sparken to serierunder før sesongslutt.

- Jeg har aldri trodd på den teorien, sa han.

Bradford-seier over Liverpool og Wimbledon-tap for Southampton var ikke det Drillo hadde mest tro på før dagens skjebnekamper.

- Helt motsatt av det jeg trodde. Jeg trodde Liverpool ville vinne, og at Wimbledon i hvert fall ville ta ett poeng mot Southampton.

(NTB)

FIKK SPARKEN: Egil Olsen fikk sparken i Wimbledon to runder før slutt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling