Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo robbet i Oslo sentrum

- En veldig ubehagelig følelse.

FRASTJÅLET LOMMEBOK: Landslagssjef Egil Drillo Olsen ble frastjålet lommeboka i Oslo sentrum i går. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
FRASTJÅLET LOMMEBOK: Landslagssjef Egil Drillo Olsen ble frastjålet lommeboka i Oslo sentrum i går. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen (70) og den norske spillertroppen er samlet i Oslo før avreise til viktige VM-kvalikkamper mot Sveits og Kypros.

NRK skriver i kveld at landslagssjefen ble robbet på Stortinget t-banestasjon i Oslo sentrum i går.

- Jeg har aldri vært utsatt for noe sånt tidligere, og hadde en veldig ubehagelig følelse da jeg oppdaget det, sier Drillo til NRK.

Landslagssjefen forteller at det var to menn som samarbeidet, og at tyvene fikk med seg lommeboka til den norske treneren.

- Det var ikke så mye penger i den, men jeg mistet alle kortene mine, sier Drillo.

- Jeg har trillebag, og det er ikke så lett å løpe etter. Det irriterer meg grenseløst at jeg ikke var litt mer oppmerksom, sier 70-åringen.

Drillo og landslaget møtte pressen på Hotell Bristol i Oslo tirsdag ettermiddag. I tankene hadde han først og fremst de to kommende kampene i VM-kvaliken.

- Det er to tøffe kamper som venter oss. Sveits er blant de bedre i Europa, men det er ikke lenge siden de tapte på hjemmebane, sier Drillo.

- Sveits er gode, men kanskje ikke så gode, sier landslagssjefen.

Norge møter Sveits på bortebane fredag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media