Drillo røper ingenting

Etter seieren mot Mexico på Bislett Stadion i kveld er landslagssjefen i tvil om flere aktuelle VM-spillere. - Jeg fikk flere argumenter for og imot, men det er fortsatt spørsmålstegn knyttet til VM-troppen, sier 'Drillo'.

Landslagssjefen ville heller ikke kommentere enkeltspilleres VM-sjanser og innsats til NRK-sporten.

Avgjorde på dødballer

Kampen var et bevis på at Norges dødballer vil bli et fryktet våpen i Frankrike-VM. Gang på gang skapte spesielt Stig Inge Bjørnebyes venstrefot problemer for Mexico. Fire av Norges mål kom etter frispark og cornere fra Liverpool-backen.

Ole Gunnar Solskjær åpnet kampen friskt og var involvert i mye av det norske spillet i første halvdel av første omgang. Utover i kampen ble han helt anonym. 'Drillo' var knapp i beskrivelsen av Solskjærs prestasjoner etter kampen: - Jeg vil ikke fokusere så mye på Ole Gunnar. Jeg er bekymret over at han overfokuseres.

'Myggen' og Bjørnebye dominerte

Werder Bremen-angriper, Håvard Flo, var god på Norges høyrekant i første omgang. Både i lufta og langs bakken skapte Flo problemer for Mexico-forsvaret.

Norge hadde jerngrep på første del av kampen, og slapp ikke Mexico til før etter 18 minutter.

Før pause var det særlig Erik 'Myggen' Mykland som dominerte - sammen med Stig Inge Bjørnebye skapte han det meste av Norges sjanser. 'Myggen' viste Bislett-publikummet finter og frispillinger som gjorde lettbente meksikanere svimle.

Slik kom målene

12 min. 1-0: Dårlig klarering av Mexico-forsvaret. Roar Strand får ballen fra 20 meter og lobber nydelig i mål.

14 min. 2-0: Corner fra Stig Inge Bjørnebye. Mexicos-keeper Sanchez mister ballen, og Håvard beiner ballen i mål fra kloss hold.

19 min. 2-1: Pelaez får stå umarkert foran en sjanseløs Frode Grodås. Markeringssvikt i forsvaret av Henning Berg og Ronny Johnsen.

31 min. 3-1: Ronny Johnsen på volley etter Bjørnebye frispark.

40 min. 4-1: Corner fra Bjørnebye - ballen havner hos midtstopper Henning Berg som liggende skyter i mål.

65 min. 4-2: Henning Berg taper en tilsynelatende enkel duell mot Mexicos Pelaes. Pelaes gjør ingen feil og scorer sitt andre mål for kvelden.

81 min. 5-2: Vidar Riseth header inn en Bjørnebye-corner ni minutter før slutt og satte punktum for Egil 'Drillo' Olsen siste landskamp i hovedstaden.

SUVEREN</B> Ronny Johnsen omringet av meksikanske spillere sørget for Norges tredje mål.