Drillo sammenlikner Flo og Lund

Egil Drillo Olsen mener Andreas Lund er mer farlig foran mål enn Tore André Flo. I ettermiddag debuterer Lund mot Chelsea.

Med seg ut på Stamford Bridge har sørlendingen en flott attest fra manager Drillo. Wimbledon-treneren har tatt seg bryet med å sammenlikne Lund og Flo.

- Flo er bedre på bakken, har bedre teknikk og kanskje litt raskere. Men Lund er sterkere og bedre i lufta. Han er også farligere foran mål.

- Jeg forventer at han utvikler seg også, sier Drillo til Daily Mail.

Som etterfølgeren Nils Johan Semb er også Drillo skeptisk til at Flo må tilbringe mesteparten av kampene på Chelsea-benken.

- I Norge er mange bekymret for at de beste spillerne, de landslagssjefen vil ha på laget, ikke er på lagene sine. Det er selvfølgelig ikke bra for Flo, og det vet han også, sier Drillo.

Wimbledon slår ikke færre langballer etter at Drillo tok over ifjor sommer. Chelseas tekniske stjernegalleri har ofte hatt problemer med fysiske lag.

- Vi vet hva vi får. Noen stiller spørsmålstegn ved holdningen vår når vi må kjempe hardt. Men jeg tror vi har vist hva vi kan de siste ukene, sier Chelsea-assistent Graham Rix.