Drillo satt fast i Afrika

Marseille (NTB): Det ble forviklinger da Drillo reiste til Burkina Faso for å se VM-motstander Marokko i Afrika-mesterskapet. Landslagssjefen rakk ikke flyet hjem og måtte overnatte i nabolandet Mali.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Drillo var nysjerrig på nivået til det marokkanske laget, men høyst ufrivillig fikk også han oppleve hvordan standarden på hotell kan være i Malis hovedstad. Et døgn forsinket var den norske landslagssjefen hjemme igjen, men med nyttig informasjon på notatblokka etter å ha sett Marokko slå Egypt 1-0.

- Jeg var veldig nysjerrig og litt utålmodig på å få et førsteinntrykk av laget. Marokko manglet et par spillere, og de var allerede klare for kvartfinalen. Hvis man trekker fra det, framstår de nok som en verre motstander enn det jeg så, men absolutt overkommelig.

- Marokko spilte flatt men langt mer ustrukturert enn vi gjør, og backene lå foran stopperne. De var heller ikke spesielt gjennombruddshissige, men laget hadde et par veldig gode individualister. Midtbanespilleren Mustafa Hadji var en av de som skilte seg ut, og han scoret et fantastisk mål, sier Drillo.

Han satser på å se Marokko to ganger til før VM starter. Først i en kamp i mai, og så mot Chile 4. juni. I tillegg håpet Drillo å få med seg kvartfinalen i Afrika-mesterskapet mot Sør-Afrika på fransk tv søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer