- Drillo skal få det vanskelig med meg i fremtiden

Mens Magnus Wolff Eikrem vil krige om Drillos gunst med beina, vil Kjetil Rekdal helst at hans egne spillere skal få ferie.

FOTPRAT: Drillo skal få høre fra Magnus Wolff Eikrems føtter. Her blir Eikrem runddribblet av egen manager Ole Gunnar Solskjær.  FOTO: Erik Hattrem / Dagbladet
FOTPRAT: Drillo skal få høre fra Magnus Wolff Eikrems føtter. Her blir Eikrem runddribblet av egen manager Ole Gunnar Solskjær. FOTO: Erik Hattrem / DagbladetVis mer

(Dagbladet): I går tok Drillo ut landslagstroppen til kampene mot England og Kroatia. Både uttaket, og at han ikke kom med i A-landslagstroppen, gikk Moldes Magnus Wolff Eikrem hus forbi.

- Jeg visste ikke at det var uttak en gang. En liten skuffelse er det, men jeg skal jobbe videre og spille godt på U21-landslaget. Det er ikke noe annet å gjøre enn å la beina snakke for meg, sier Eikrem til Dagbladet.

Han lover at han er full av motivasjon og glød for å én dag spille seg inn på A-landslaget.

- Jeg har vært litt småskadet hele sesongen, men fremover skal jeg gjøre det vanskelig for Drillo å komme utenom meg, sier han.

Taus Solskjær Molde-manager Ole Gunnar Solskjær vil ikke være med på diskusjonen rundt hvilket landslag Wolff Eikrem bør representere.

- Jeg har ikke tenk å kaste meg inn i den diskusjonen der. Men det er rett innstilling hos Magnus, at han vil la beina tale. For det er ingen som har snakket seg inn på et eneste landslag. Det er ingen som har hatt trenere som har snakket inn spillere og jeg skal ikke sitte her å snakke inn Magnus. Jeg skal sørge for at han spiller godt for Molde, sier Solskjær.

Han mener det er Egil Olsen som bestemmer om Magnus Wolff Eikrem er rett spillertype eller ikke.

- Landslaget er Egil sitt lag, sier Molde-manageren.

U-landslagene dreper ferien Samtidig med A-landslaget ble presentert, ble U21-troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Aserbajdsjan og Island 1. og 12. juni tatt ut. Dit sender Solskjær Magnus Wolff Eikrem, Martin Linnes og Jo Inge Berget.

FERIE: Ferien til flere spillere blir ødelagt av landslagsuttak, sier Kjetil Rekdal.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
FERIE: Ferien til flere spillere blir ødelagt av landslagsuttak, sier Kjetil Rekdal. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

Aalesund-trener, Kjetil Rekdal, satt i et intervju med Dagbladet da Aalesunds klubbdirektør, Henrik Hoff, onsdag avbrøt og viste frem U23 og U21-uttaket. Der var Aafk-spillerne Jonatan Tollås Nation, Fredrik Ulvestad tatt ut til U21. Mens Fredrik Ulvestad og Sten Grytebust var med i U23-troppen som møter Wales 5.juni.

Kampdatoene likte Rekdal mildt sagt; dårlig.

- Vi har siste seriekamp før ferien 28. mai. Spillerne skal ha ferie fra 1. til 12. juni. Nå ødelegger NFF ferien for disse spillerne. Dette er typisk forbundet å ta bort ferien til disse spillerne. Er de blitt gærne, undret Rekdal.

Han blir ikke overrasket om flere spillere melder forfall til kampene som spilles 1. juni, 5. juni og 12. juni.