- Drillo skal få det vanskelig med meg i fremtiden

Mens Magnus Wolff Eikrem vil krige om Drillos gunst med beina, vil Kjetil Rekdal helst at hans egne spillere skal få ferie.

FOTPRAT: Drillo skal få høre fra Magnus Wolff Eikrems føtter. Her blir Eikrem runddribblet av egen manager Ole Gunnar Solskjær.  FOTO: Erik Hattrem / Dagbladet
FOTPRAT: Drillo skal få høre fra Magnus Wolff Eikrems føtter. Her blir Eikrem runddribblet av egen manager Ole Gunnar Solskjær. FOTO: Erik Hattrem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går tok Drillo ut landslagstroppen til kampene mot England og Kroatia. Både uttaket, og at han ikke kom med i A-landslagstroppen, gikk Moldes Magnus Wolff Eikrem hus forbi.

- Jeg visste ikke at det var uttak en gang. En liten skuffelse er det, men jeg skal jobbe videre og spille godt på U21-landslaget. Det er ikke noe annet å gjøre enn å la beina snakke for meg, sier Eikrem til Dagbladet.

Han lover at han er full av motivasjon og glød for å én dag spille seg inn på A-landslaget.

- Jeg har vært litt småskadet hele sesongen, men fremover skal jeg gjøre det vanskelig for Drillo å komme utenom meg, sier han.

Taus Solskjær Molde-manager Ole Gunnar Solskjær vil ikke være med på diskusjonen rundt hvilket landslag Wolff Eikrem bør representere.

- Jeg har ikke tenk å kaste meg inn i den diskusjonen der. Men det er rett innstilling hos Magnus, at han vil la beina tale. For det er ingen som har snakket seg inn på et eneste landslag. Det er ingen som har hatt trenere som har snakket inn spillere og jeg skal ikke sitte her å snakke inn Magnus. Jeg skal sørge for at han spiller godt for Molde, sier Solskjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer