Drillo skriver åpent brev til Åge Hareide

Egil «Drillo» Olsen går ikke med på at han har vært kritisk til Åge Hareide som landslagssjef.

Drillo var i går opptatt av å presisere at han ikke har kommet med noen kritikk av Hareide etter hans to første kamper som sjef. Han har heller ikke følt det sånn da han gjentatte ganger er blitt intervjuet de siste dagene.

- Det er særlig det at jeg skal ha vært så kritisk til Åge, sier Drillo.

Derfor satte Drillo seg ned i går og skrev et brev til Hareide. For å oppklare det treneren mener er misforståelser i mediene.

- Det er veldig viktig for meg å få fram at jeg ikke har kritisert Åge. Vi har bare noe forskjellig syn på fotball, sier Drillo.

Han påpeker at det som kom fram i Adresseavisen i går, der Drillo etterlyste mer gjennombruddshissighet, ikke var et spark mot den tidligere RBK-trenerens landslagsstart.

- Da jeg ble spurt, la jeg liten vekt på de to landskampene, jeg tenkte mest på fjoråret i Rosenborg, sier Drillo om teksten han har forfattet til Hareide.

- Det er akkurat det jeg har skrevet til Åge, for å rette opp misforståelsene. Det blir et åpent brev til Åge fra Drillo, sier Drillo.

Olsen legger ikke skjul på at han er mindre glad i ballbesittelse enn Hareide.

- Åge vil beholde ballen i laget, særlig mot etablert forsvar. Det er ingen overraskelse at jeg har et annet syn, sier Drillo.