Drillo slakter rapport om Tippeligaen: - Bortkastede penger

Klar melding.

KRITISK: Egil Olsen har lite tro på å redusere antall lag i Tippeligaen. Han mener resepten for å øke kvaliteten på norsk fotball ligger helt andre steder. Foto: Mats Torbergsen / NTB Scanpix
KRITISK: Egil Olsen har lite tro på å redusere antall lag i Tippeligaen. Han mener resepten for å øke kvaliteten på norsk fotball ligger helt andre steder. Foto: Mats Torbergsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går la Norsk Toppfotball (NTF) fram en rapport, som tar for seg hvordan den norske ligastrukturen kan optimaliseres.

Det nederlandske firmaet Hypercube har på oppdrag fra NTF analysert norsk fotball for å finne årsaker til at kvaliteten og underholdningsverdien har sunket.

Hovedkonklusjonen til det nederlandske firmaet, som har fått betalt rundt en million kroner for jobben, er at Tippeligaen bør reduseres til 12 eller 14 lag, at serien deles i to eller tre på slutten av sesongen og at det innføres sluttspill, samt at cupfinalen bør flyttes fra høst til vår.

- Bortkasta penger I VG i dag hudfletter Nils Arne Eggen og Odd-sjef Dag-Eilev Fagermo forslagene fra Hypercube. Eggen kaller blant annet optimaliseringsplanen for «tøv» og «ubrukelig»,

En annen norsk fotballnestor, nemlig Egil «Drillo» Olsen, er også svært kritisk til forslagene som ble lagt fram i går.

- Jeg har lest kommentarene til Nils Arne og Dag-Eilev, og jeg kan si meg mer eller mindre hundre prosent enig. Denne rapporten er bortkastede penger, spør du meg, sier Drillo til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer