Drillo slaktes etter stortap

Everton_Wimbledon 4-0. Elendigheta begynte med det femte straffesparket på fem kamper. Den fortsatte med tre ytterligere tre baklengs. Og til slutt kom ekspertkommentaren som vil begynne mediakjøret mot Drillo. - Hvis Wimbledon ikke forandrer spillestil rykker de ned, sier SKY Sports Frank McLintock.

Fram til i går kveld har sjarm, mediatekke, uvant ærlighet, engelsk nysjerrighet og middels resultater reddet Drillo unna de styggeste overskriftene. Den tida er over. For da den tidligere Arsenal-stjerna Frank McLintock snakket fra sitt tradisjonelle og britiske fotballhjerte på SKY Sports etter Wimbledons knusende nederlag på Goodison Park ble det flyttet en grense.

Og:

I England snakker de fleste ekspertene i kor.

- Det Wimbledon-laget jeg sitter og ser på er ikke det laget jeg kjenner, sier McLintok. - Skal de holde seg i Premier League er manageren nødt til å gjøre noe. Og jeg kan ikke slutte å tenke på hvordan de var, og hvordan de ser ut nå.

- Wimbledon er veldig lette å spille mot og ser ut til å mangle inspirasjon og vilje.

13 baklengsmål

At Drillos Crazy Gang er lette å angripe viser 13 baklengsmål på fem kamper. Det er som Mr. Olsen har sagt hele tida «veldig vanskelig å gå fra markeringsfotball til soneforsvar». Men ingen bryr seg om det når baklengsmålene bare renner inn.

Og de engelske forståsegpåerne bestemmer seg for å snakke og skrive hele spillestilen ned i møkka.

På Goodison Park var i tillegg Wimbledon uten sjanser i første omgang. Og at de gikk til pause med bare David Unsworths straffespark å deppe over var mer hell enn dyktighet. Men det hjalp ikke at Drillo brukte det ledige kvarteret til å fortsette terpingen om organisering, struktur og lagdeler uten stor avstand.

I følge Frank McLintok ble de bare verre.

- Søppel, sier TV-eksperten. - Kjempingen, som har vært Wimbledons varemerke i alle år, er totalt fraværende. Det er veldig uvant å se.

Sjanseløse

Nick Barmby og Francis Jeffers gjorde Drillos poenghåp umulig i løpet av de fem første minuttene i andre omgang. I løpet av den tida ble 1-0 til 3-0 på Goodison. Og da Kevin Campbell gjorde den fjerde, og det haglet på med sjanser til både fem, seks og sju, var det natta for Wimbledon.

Når de kommer til seg sjøl en gang utpå dagen vil manageren oppleve sitt første uvær siden han overtok for Joe Kinnear.