Drillo slutter i FFK

Annullerer avtalen for 2006.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Tidligere i høst ble Egil Olsen og Fredrikstad enige om at han ikke skal fortsette som trener i klubben.

Egil «Drillo» Olsen
Født:
22.04.1942 i Fredrikstad

Yrke, foruten trener: Førsteamanuensis på Norges idrettshøgskole siden 1982.

Klubber som spiller: Sarpsborg, Frigg, Vålerenga og Østsiden. 16 A-landskamper.

Karriere som trener: Trener for Norges A-landslag 1990-98. Ledet Norge til to VM-sluttspill; USA i 1994 og Frankrike i 1998. Har også trent OL-landslaget og U-landslaget, Frigg, Hasle/Løren, Østsiden, Fossum, Lyn, Aalesund, Vålerenga, Wimbledon og Fredrikstad.

I stedet var planen at han neste år skulle være fotballfaglig leder i FFK, med blant annet ansvar for spillerutvikling og analyse.

Denne avtalen har klubben og Drillo nå blitt enige om å annullere.

«Etter en totalvurdering av situasjonen - med blant annet mye reisevirksomhet - har Egil Olsen meddelt at han ikke ønsker å tre inn i den avtalte funksjonen,» heter det i en pressemelding fra FFK.

Da Dagbladet.no snakket med Drillo like etter klokka 20 i kveld ønsket han ikke å utdype hvorfor han slutter i Fredrikstad.

- Det passer litt dårlig nå. Jeg er på en samling med spillerne og lederne, sa den tidligere landslagssjefen.

«FFK har akseptert dette ønsket. Partene er dermed enige om å avslutte samarbeidet i denne omgang. Fredrikstad Fotballklubb ønsker å uttrykke sin takknemlighet og respekt for den jobben Egil Drillo Olsen har nedlagt i en sesong som endte med at laget berget plassen i Tippeligaen,» står det i pressemeldingen.

Drillo ledet Fredrikstad i bare ett år. Tror du han kommer tilbake som fotballtrener?

BERGET PLASSEN: Nedrykkstruede Fredrikstad vant 3-1 borte mot Start i siste runde, og berget plassen. Foto: SCANPIX
BERGET PLASSEN: Nedrykkstruede Fredrikstad vant 3-1 borte mot Start i siste runde, og berget plassen. Foto: SCANPIX Vis mer
LETTET: Egil Olsen var svært fornøyd da Fredrikstad berget plassen i Tippeligaen i siste serierunde.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer