SURREKOPP: Etter en time på "rømmen" ble Drillo til slutt lokalisert. Da hadde støtteapparatet og assistenttrener Ola By Rise gjort alt fra å iverksette leteaksjon til å få ham ropt opp over høyttaleranlegget.  
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
SURREKOPP: Etter en time på "rømmen" ble Drillo til slutt lokalisert. Da hadde støtteapparatet og assistenttrener Ola By Rise gjort alt fra å iverksette leteaksjon til å få ham ropt opp over høyttaleranlegget. Foto: Erlend Aas / SCANPIXVis mer

Drillo stakk av fra landslaget på flyplassen i Thailand

Leteaksjon og oppkall over høyttalerne var fånyttes. Se video!

(Dagbladet): Med masse førstereisgutter på tur til Thailand er det kanskje å regne med at det vil oppstå noen uforutsette situasjoner og problemstillinger.

De færreste hadde nok likevel forventet at det var sjefen selv - Egil «Drillo» Olsen - som skulle avvike fra de faste rutinene.

TV 2 melder at støtteapparatet og assistenttrener Ola By Rise måtte iverksette leteaksjon etter Drillo på flyplassen i Bangkok, etter at landslagssjefen forduftet uten forvarsel mens spillerne ventet på bagasjen.

Drillo var imidlertid ikke å se noe sted. Folk forsøkte å ringe mobiltelefonen hans og få ham ropt opp over høyttaleranlegget, uten at det ga resultater.

- Drillo er en eller annen plass på flyplassen, han dukker nok opp, sa keepertrener Frode Grodås til TV 2 mens 69-åringen ennå var savnet.

Da Drillo fortsatt ikke var kommet til rette etter en halvtime, kjørte bussen med spillerne til hotellet, mens en gjeng fra støtteapparatet ble igjen for å lete videre.

Først da det hadde gått en time lyktes de å lokalisere landslagssjefen. Han hadde stukket av fra resten av gruppa, hoppet inn i en taxi og kommet seg til hotellet i byen ved egen hjelp.

- Dårlig kommunikasjon, sier By Rise til TV 2.

Drillos forklaring på den lille flukten får vi seinere i dag. Klokka 13 norsk tid er det pressemøte på hotellet, der Dagbladet vil komme med stoff utover dagen.