Drillo starter mot Taylor - igjen

7. august starter Drillo sitt nye Wimbledon-liv mot Watford. På den andre trenerbenken sitter Graham Taylor - manageren som ble utstyrt med blomkålhode etter landskampen på Ullevaal i 1993.

Taylor var landslagssjef, da Norge skapte krisetilstand i England med en 2-0-seier. I samme slengen ble engelskmennene i realiteten slått ut av USA-VM.

Dagen etter latterliggjorde engelsk presse Taylor med å fotomanipulere ansiktet hans inn i et blomkålhode.

I Ullevaal-kampen ble Taylor lurt trill rundt taktisk av Drillo. For å demme opp Jostein Flos luftstyrke på høyrekanten, ble Manchester Uniteds lange stopper Gary Pallister flyttet ut på venstreback.

Resultatet ble et England-forsvar i ubalanse og en overlegen norske seier. Drillo har karakterisert kampen som et av høydepunktene som sjef for Norge.

Like etter fikk Taylor sparken av England. Årene etter brukte han med vekslende hell i Wolverhampton, uten å rykke opp i Premier League.

Først i Watford fikk Taylor spillet til å sitte. På begynnelsen av 80-tallet førte Taylot Elton John-klubben opp fra 4. til 1. divisjon.

Nå har han på nytt imponert fotballøya. Uten penger og stjernespillere har Taylor fått Watford opp to divisjoner på to år.