Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo stoppet TV-Synnøve

BLACKBURN (NTB): Det ble en brå slutt på Synnøve Svabøs skjeve intervjuer under landslagets middag i Blackburn i går kveld. I meget klare ordelag gjorde Drillo det klart at NRK-kjendisens tilmålte tid var over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hun skulle få være til stede i sju minutter. Da det ble veldig mye mer syntes jeg det var greit å si fra, forteller Drillo dagen derpå.

- Dette går litt på forholdet til media. Vi må finne en balanse der vi stiller oss til rådighet, men uten at det i for stor grad går på bekostning av vårt eget program. Noen ganger gir vi media lillefingeren og de tar hele hånda, sier Drillo.

Han lot det i første rekke gå ut over forbundets informasjonssjef Kjell Borgersen da han syntes at Svabø for lengst burde fått vite at besøkstiden var over.

Hår i suppa

Svabø tar det hele med fatning.

- Vi ville sprite opp suppa litt. I stedet ble vi et hår i den. Men det er bare en showsjef i bandet og jeg har stor sans for Drillo. At det er litt nerver, at Drillo er «shaken, not stirred», er et godt tegn. Det skal være nerver før et VM. Det lover bra at de er så skjerpa. Jeg sier som Vera Lynn: «We'll meet again», sier hun til NTB.

Svabø forteller at hun etter gjentatte fakser fram og tilbake, sammen med producer Kristin Ekker, fikk lov til å filme og snakke med spillerne under middagen på spillerhotellet.

- Vi holdt på lenger enn sju minutter, men de skulle bare spise og så i seng, forteller Svabø som planlegger flere innslag fra landslagsmiljøet i sin nye serie i vår.

Venter kjør

For Drillo er det viktig å sette grenser foran det han vet vil bli en vår med ekstrem pågang fra mediene. At et 20-talls norske pressefolk og minst like mange britiske hadde tatt turen til et jorde i Lancashire tidlig i januar, varsler om en tøff fortsettelse.

- Det blir et voldsomt kjør. Vi er nødt til å ha klare regler, sier han.

<B>STRENG:</B> Drillos gjorde det klart at han ikke aksepterer journalister som ikke kjenner sin besøkstid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!